MONTAJ USI DE INTRARE, FERESTRE SI RULOURI

TopHouse este o companie cu capital 100% romanesc ce vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de inalta calitate la preturi imbatabile. Va punem la dispozitie o vasta experienta in domeniu, acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre atat in servicii de montaj cat si in servicii de intretinere.

Ne-am dezvoltat odata cu piata, am investit in echipamente de ultima generatie si in specialisti pentru a putea oferi servicii complete de montaj usi, ferestre si rulouri.

MONTAJ TAMPLARIE PREMIUM

Produsele de tamplarie comercializate de noi: usi de intrare din aluminiu, ferestre din aluminiu,PVC sau lemn, rulouri si obloane, usi de garaj, sunt de calitate superioara, fabricate din materiale premium, certificate la nivel international.

Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste pachetul de servicii pentru montaj si intretinere, promptitudinea cu care efectuam lucrarile si deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

PASIUNE SI DEDICARE

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem in materie de montaj tamplarie din aluminiu, PVC sau lemn. Cunoastem cu precizie care sunt cerintele pietei actuale pentru montaj si mentenanta, incercand prin absolut tot ceea ce facem sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne de fiecare realizare in parte, satisfacand orice exigenta a clientilor nostri.

Stim ca reusita unei companii depinde exclusiv de personalul acesteia. Din acest motiv, investim periodic in personalul nostru dar si in dispozitive de ultima generatie, care ne ajuta sa atingem cel mai inalt standard de calitate in serviciile oferite de TopHouse.